Itrenzheng 最新CompTIA A+ 220-602认证题库



http://www.itrenzheng.com
The safer , easier way to help you pass any IT exams。
Exam
: 220-602
Title
: CompTIA A+ 220-602 Exam(IT Technician designation pathway)
Version : DEMO
1/6
The safer , easier way to help you pass any IT exams.

  1. A technician installs a SATA controller card and moves the hard drive cable from the system board to the SATA controller. The system POSTs and the controller BIOS recognizes the hard drive but does not boot to the hard drive and start Windows. Which of the following is the MOST likely cause of the problem? A. Windows cannot be booted from a controller card. B. The hard drive must have Windows reinstalled because a new controller card was installed. C. The SATA controller card was not set as a boot device in the computer BIOS. D. The new controller must have the correct jumper settings for Windows mode. Answer: C
  2. Which of the following IEEE standards applies to parallel data transmission? A. IEEE 1394 B. IEEE 8
  02.3 C. IEEE 8
  02.11 D. IEEE 1284 Answer: D
  3. After right-clicking on an applications shortcut icon and selecting Properties, which of the following will identify the location of the application? A. Start In B. Location C. Shortcut key D. Run Answer: A
  4. Making data appear to come from somewhere other than the originating point is known as: A. social engineering. B. spoofing. C. hacking. D. cracking. Answer: B
  5. Which of the following can be used to prepare a disk image for duplication? A. Copy B. sysprep C. xcopy D. Shadow copy Answer: B
  6. Which of the following should a technician do FIRST to troubleshoot a users network connectivity
2/6
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
problem? A. Run TRACERT from the users workstation. B. Start with the Last Known Good Configuration and reboot the computer. C. Replace the network interface card (NIC). D. PING the users workstation. Answer: D
  7. Which of the following statements about cooling is true? A. Adapter cards (e.g. modems) do not add to the heat generated in a computer case. B. Bus mastering reduces the amount of heat generated inside a computer case. C. Removing expansion slot covers can compromise cooling airflow design. D. Periodic cleaning of the computer components inside the case has no effect on cooling efficiency. Answer: C
  8. A technician accesses a corporate users hard drive and notices that there are inappropriate images in their My Documents folder. Accessing this kind of material is a clear violation of company policy. Which of the following should the technician do? A. Confront the user and tell them to remove the material. B. Backup the files and delete them from the users folder. C. Inquire with the manager about policies and procedures. D. Ignore the files, this is the users personal documents folder. Answer: C
  9. When a technician is moving a CRT monitor to another location, the monitor falls and breaks. Which of the following is the BEST way for a technician to clean up after this accident? A. Use gloves and a broom to sweep the glass and debris into a rigid container. B. Use a bucket of warm water and bleach to wash away loose debris before placing the glass in a trash can. C. Individually pick up the glass and place into a plastic bag, do not sweep as this may cause dust to become airborne. D. Use latex surgical gloves to place the glass into a plastic bag, sealing the bag after. Answer: A
  10. A client has been unable to fix corruption of system files and does not have a backup or an Automated System Recovery (ASR) disk. Which of the following is the BEST action to take next? A. Copy the missing file from another computer and reboot. B. Execute a Windows repair from the Windows setup media. C. Boot into the Recovery Console and execute FIXBOOT.
3/6
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. Reboot and press the F2 key when prompted. Answer: B
  11. A technician deploys a computer in a public library and wants to give the ability for a user without an account to use the computer with limited permission. Which of the following accounts would the technician setup? A. Guest user account B. Limited user account C. Power user account D. Administrator user account Answer: A
  12. A client has called with concerns that their computer problem has not been resolved by the onsite technician who has left. As the technicians supervisor, which of the following is the BEST course of action in this situation? A. Tell the client that they will need to place another service call. B. Ask the client if they would like to discuss their computer problems in more detail. C. Tell the client that another technician will be sent out. D. Inform the client that the problem will be resolved by the onsite technician at another time. Answer: B
  13. A technician cannot connect using Remote Desktop. Which of the following ports needs to be allowed in the firewall? A. 23 B. 443 C. 8080 D. 3389 Answer: D
  14. In which of the following scenarios would MAC filtering be MOST effective as a part of wireless security? A. A public place where guests are free to access the wireless network. B. A small office where a defined number of specific wireless devices are used. C. A meeting room where various company users will access the wireless network during meetings. D. An office where some users are unable to use WPA encryption due to older wireless cards so they use MAC filtering. Answer: B
  15. Which of the following is the BEST solution for repairing a hard drive that results in the Could not read
4/6
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
from selected boot disk display upon booting? A. Use recovery console and the bootcfg /rebuild command. B. Use recovery console and the chkdsk command. C. Use recovery console and the fixboot command. D. Use recovery console and the fixmbr command. Answer: A
  16. The new security feature in Vista that prevents programs from running with escalated privileges is called: A. User Account Control (UAC). B. Windows Sidebar. C. Windows Defender. D. Aero Interface. Answer: A
  17. Which of the following utilities can be used to determine the current partition information on an attached storage device? A. Add Hardware Wizard B. Device Manager C. Disk Management D. Control Panel Answer: C
  18. A customer reports that their sound is not working. They state that the speakers worked previously. Which of the following should the technician check? (Select THREE). A. Speakers are in regulatory compliance. B. Speakers are on and the mute is off. C. Ensure the speakers are on the Windows HCL. D. Verify the system has enough hard drive space. E. The audio driver is installed correctly. F. Speakers are plugged into the correct jack. Answer: BEF
  19. A technician is attempting to get into the BIOS and they are being prompted for a password. Which of the following can clear the BIOS password? (Select TWO). A. Pull the CMOS battery. B. Pull the 20/24 pin connector from the main board. C. Short the reset circuit near the RAM.
5/6
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. Use the appropriate jumper on main board. E. Use the reset button on the front panel. Answer: AD
  20. Shortly after the Press Ctrl-Alt-Delete to login screen appears in Windows XP, a user gets the error One or more services failed to start. Which of the following locations could be accessed to identify the service that did not start and attempt to start the service manually? (Select TWO). A. Computer Management B. Services MMC Plug-in C. Event Log D. Task Manager E. System Configuration Utility Answer: AB
6/6
  •  
 

相关内容

Itrenzheng 最新CompTIA A+ 220-602认证题库

  http://www.itrenzheng.comThe safer , easier way to help you pass any IT exams.Exam: 220-602Title: CompTIA A+ 220-602 Exam(IT Technician designation pathway)Version : DEMO1/6The safer , easier way to help you pass any IT exams.1. A technician installs ...

Itrenzheng 最新CompTIA Network+ N10-003认证题库

  http://www.itrenzheng.comThe safer , easier way to help you pass any IT exams.Exam: N10-003Title: CompTIA Network+ (2007 Edition) ExamVersion : Demo1/8The safer , easier way to help you pass any IT exams.1. 221.17.101.223/28 is an example of which ki ...

IT认证题库网CompTIA 220-702认证题库

  http://www.itrenzheng.comThe safer , easier way to help you pass any IT exams.Exam: 220-702Title: CompTIA A+ Practical Application (2009 Edition)Version : Demo1/7The safer , easier way to help you pass any IT exams.1. A system powers on, begins POST, ...

英语reading comprehension复习方法

  英语 reading comprehension 学习方法其实很长时间了都想整理一下英语的学习方法, 但是因为各种事情的缘故一直到了现在才开 始英文的整理。按时间计算的话,大家复习英语也快 2 个月了吧,不知道大家主要是按什么 方法进展的,所以我现在就分题型介绍一下英语的学习方法吧。还是那句话“成功是不能复 制的” 你不可能照搬我的学习方法去复习, 否则的话就会落入一个没有复习动力的陷阱里面, 所以说大家一定要根据我的复习思路去做适合大家自己的调整, 这样才能找到一条符合自己 的路子,这样才有可 ...

英语图片wanzheng

  Receptionist: Good Morning ( Afternoon& Evening ) , Haiqing Hotel& Reception. How may I help you? 早上好,海情大酒店&前台,有什么可以为您服务的吗? Guest: I would like to book a room in your hotel. 我想要订一间房间.Laundry Dept. 洗衣部Purchasing Dept. 采购部Accounting Dept 财务 ...

kaozheng

  NO.1:英语证书 NO.2:计算机证书 NO.3:学校证书 NO.4:第二外语证书 NO.5:财务类证书 NO.6:专业资格证书 NO.7:兼职实习证明 NO.8:发表论文、专利证书 NO.9:竞赛获奖证书 NO.10:毕业证、学位证、第二学位 NO.1:英语证书 大学英语四、六级证书(CET-4,CET-6) :极其重要; 专业八级:只有英语专业才有资格考,但很多职位要求,如翻译或 者外籍主管的助理; 大学英语四、六级口语证书:证书不重要,能力重要,面试的表达 重要; 英语中高级口译:含金量 ...

《政治理论》试题 zhengj5

  中共山东省委党校 2005 年专业理论研究生入学考试专业名称 :政治经济学、科学社会主义 考试科目 :政治理论 注意事项:1 、本试卷有 4 道大题(共 15个小题) ,满分 100 分。 2 、本试卷属试题卷,答题另有答题卷。答题一律答在答题卷上,答 在该试题卷上或者草稿纸上均无效。要注意试卷整洁,不要乱涂 乱划;不得在答题卷上作任何标志。 3、须用蓝、黑钢笔或圆珠笔答题,其他均无效。(每小题 一、名词解释: 每小题 3 分,共计 15 分) 名词解释: ( 1、生产力 2、瓦窑堡会议 3、 ...

zhengxd\\_chap11

  浙江水利水电高等专科学校电气工程系电力教研室《发电厂电气部分》主讲郑晓丹§11测量、信号与控制系统学习要求:掌握二次接线常用图形文字符号,会读二次接线图;掌握常用断路器控制回路 原理,掌握重复动作中央信号回路原理,掌握手动准同期原理。§11?1二次接线图学习要求:掌握二次接线定义,二次接线常用图形文字符号,会读二次接线原理图及安装 接线图。 一、二次回路定义 描述二次电路的图称为二次电路图。 图中各元器件和设备均采用国家统一规定的图形符号和文字符号表达。 常用标准图形文字符号: 二、二次接线图分 ...

[2010\\\_6\\\_20]The human-genome project人类基因组项目 - 专题 Special Reports - 经济学人 经济学人经济学家

  [2010.6.20]The human-genome project人类基因组项目 - 专题 Special Reports - 经济学人 经济学人|经济学家 - Powered by Discuz!注册成为ECOer 登录 每周选题新手报到公告栏通天塔各地联谊搜索Blog默认blue风格jeansfashionfervorgreenwalluchome2009christmas私人消息 (0)公共消息 (0)系统消息 (0)好友消息 (0)帖子消息 (0)应用通知 (0)应用邀请 ( ...

中国和印度 世纪之争 经济学人杂志 双语阅读 Contest of the century China and India Economist Aug 19th

  fixed Economist 英汉 双语阅读 “经济学人”杂志 2010 年 8 月 19 日 正文:China and IndiaContest of the centuryAs China and India rise in tandem, their relationship will shape world politics. Shame they do not get on betterAug 19th 2010A HUNDRED years ago it was perhaps a ...

热门内容

小学语文

  小学语文让课堂“全线提速” 让课堂“全线提速”盐城市实验小学 尹格利【摘要】课堂教学的有效性折射在语文学科上主要是指学生的语文素养以及与之相关的能力能否提升。 增加课堂的趣味性是提高小学语文课堂有效性的重要途径之一。 语文教师在课堂教学中主要通过教学方 法的多元化、阅读方式的多变化、表达方式的多样化三种途径实现这个目标。在具体教学过程中,语文 教师应做好充分的备课工作,灵活的选择教学方式,采用多样的教学手段来激发学生的学习兴趣,培养 学生的语文素养,从而让课堂“全线提速” ,提高课堂教学地有效性 ...

计量经济学软件Eviews使用简介(PDF3)

  计量经济学教学辅导资料计量经济分析软件 EViews 使用简介2008?02?28本资料仅供内部教学使用,未经许可不得随意传播!计量经济分析软件 EViews 使用简介窦祥胜 编目 录 一、EViews 3.1 操作概况(2) 二、创建工作文件(4) 三、数据的输入和编辑(6) 四、图形和表格的制作与编辑(10) 五、常见的运算符号与函数(14) 六、常用的估计与检验方法(16)西南交通大学内部教学资料 2008 年 2 月 28 日第 1 页 共 21 页计量经济学教学辅导资料计量经济分析软件 ...

正字法深度

  汉字词的正字法深度与阅读时间的研究载于《心理学报》1996年第28卷第4期 张积家 王惠萍前言正字法深度:词的形态结构和音位结构之间的一 致程度或透明程度,即由形知音的程度 形知音的程度。 形知音的程度 若完全可以形知音,正字法深度浅研究意义:汉字是表意文字,其正字法深度无疑是深的, 然而在汉字词中,不同种类的字词其正字法深度也是不 同的,汉字词的正字法深度对汉字词的识别有无影响? 本文旨在研究这个内容实验一被试:30名烟台师范学院本科生,男女各半 实验设计:2×4 自变量:词频: 高频低频 字 ...

概率与数理统计试卷

  单项选择题( 小题, 一、单项选择题(本大题共 10 小题,每小题 2 分,共 20 分) 在每小题列出的四个备选项中只有一个是符合题目要求的, 在每小题列出的四个备选项中只有一个是符合题目要求的,请将其代码填写在 题后的括号内。错选、多选或未选均无分。 题后的括号内。错选、多选或未选均无分。 1.设 A 与 B 是任意两个互不相容事件,则下列结论中正确的是( ) A. P(A)=1-P(B) B. P(A-B)=P(B) C. P(AB)=P(A)P(B) D. P(A-B)=P(A) 2.设 ...

UG图文并茂培训教程-清华大学出版社 (20)

  重定位组件(18)(配对条件) )(配对条件 笫 20 章 重定位组件(18)(配对条件)【目的】 拖拽手柄是一种新的和极有效的重定位组件方法。 本章描述用拖拽手柄重定位组件。它也是配对约束的一个复习。 【目标】 在完成本章学习后,你将能够: 用拖拽手柄重定位组件。 作用配对约束。 【练习】 19-1 配对一个坚果破碎机( Nut Cracker)组件。2V16 到 V18 CAD 升版重定位组件 选择 Reposition Component 图标 Components 去重定位组件。 重 ...