Itrenzheng 最新CompTIA Network+ N10-003认证题库



http://www.itrenzheng.com
The safer , easier way to help you pass any IT exams。
Exam
: N10-003
Title
: CompTIA Network+ (2007 Edition) Exam
Version : Demo
1/8
The safer , easier way to help you pass any IT exams.

  1. 2
  21.
  17.1
  01.223/28 is an example of which kind of notation? A. ARP B. CIDR C. DNS D. Port Number Answer: B
  2. Which of the following methods of user authentication is the MOST secure? A. CHAP B. Kerberos C. TACACS D. EAP Answer: B
  3. 8
  02.11 security is defined in: A. 8
  02.11a. B. 8
  02.11b. C. 8
  02.11g. D. 8
  02.11i. Answer: D
  4. Which of the following is a self-assigned address based on APIPA? A. 1
  69.2
  55.
  1.0 B. 1
  69.2
  54.
  1.1 C. 1
  92.1
  68.
  1.0 D. 1
  92.1
  68.
  1.1 Answer: B
  5. Which of the following is true regarding NetWare Directory Services (NDS) configuration? A. Remote users can access the tree through dial-in connections. B. Mobile users do not require changing the NDS name context. C. Remote users do not require a special NDS object entry. D. There are no differences between mobile users and remote users. Answer: A
  6. A user connects to the companys intranet server via a VPN connection from a small office / home office (SOHO) using the broadband service. One day, the user cannot successfully connect to the VPN and receives an error message that states "Username and password are invalid on the domain." Which of the following should be done to correct this problem?
2/8
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. Call the corporate help desk to have the VPN server rebooted B. Re-enter the username and password in the VPN connection and reconnect C. Call the broadband Internet provider to replace the SOHO router with a newer model D. Ping the corporate VPN server to ensure it is online Answer: B
  7. When one connection to a host fails in a full mesh network, which of the following is true? A. All hosts can communicate. B. No hosts can communicate. C. Half of the hosts will lose communication. D. Only the two hosts between the failed connection will lose communication. Answer: A
  8. Which of the following network services is responsible for mapping names to IP addresses? A. DHCP B. DNS C. IMAP4 D. Telnet Answer: B
  9. Which of the following would be considered a routing protocol? (Select TWO). A. OSPF B. DHCP C. SMTP D. SNMP E. RIP Answer: AE
  10. Which of the following is STP BEST identified by under the cable sheath? A. Number of twists in wires B. Number of wires C. Lubricant D. Foil Answer: D
  11. Ensuring that data is transmitted securely over an IP network is the main purpose of: A. Telnet. B. FTP. C. SIP.
3/8
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. TLS. Answer: D
  12. A user states that they cannot access a network shared drive. The technician has verified that the clients network cable is good. The IP address of the machine is 1
  69.2
  54.
  10.
  15. Which of the following is the cause of the problem? A. The WINS server is not resolving names properly. B. The DNS server is not resolving names. C. The DHCP server is out of IP address leases. D. The hosts file is corrupted. Answer: C
  13. A user has a small network of four computers that they want to connect to a single cable modem. Which of the following devices would allow the user to do this? A. Four port switch B. Four port wireless router C. Four port WAP D. Four port hub Answer: B
  14. Which of the following are valid public IPv4 addresses? (Select TWO). A.
  10.
  2.1
  27.220/16 B. 1
  27.
  0.
  0.1/24 C. 2
  12.
  2.
  17.54/16 D.
  9.
  2.1
  28.254/8 E. 1
  27.
  2.1
  26.213/24 Answer: CD
  15. Which of the following network protocols is needed to ensure that users can type in a FQDN instead of the IP address? A. DNS B. FTP C. WINS D. IMAP4 Answer: A
  16. An administrator is in charge of several remote servers in Japan. Users call and complain they cannot connect to the company's resources located on those servers. Which of the following commands would allow the administrator to verify the servers are running?
4/8
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. ping B. netstat C. nbtstat D. telnet Answer: A
  17. Which of the following is the MOST common pin-out configuration used when crimping RJ-45 connectors? A. UTP B. T568A/B C. STP D. IEEE 8
  02.5 Answer: B
  18. A technician is installing a basic router for a SOHO network. After installing the router the PCs connected to it are not able to acquire an IP address. Which of the following did the technician fail to configure correctly? A. DHCP B. DNS C. WINS D. NAT Answer: A
  19. Routing convergence time is which of the following? A. Time required for a VPN connection to occur B. Time required by protocols to update their forwarding tables after changes have occurred C. Time required for an IDS to detect suspicious software D. Time required by switch ports to update their link status and transition to the forwarding state Answer: B
  20. A second network card in a server that activates if the primary card fails is an example of which of the following network performance optimization? A. Load balancing B. QoS C. High availability D. Fault tolerance Answer: D
  21. A technician notices that when trying to ping a workstation by network name the workstation does not
5/8
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
reply back over the network. The workstation is part of the domain and is able to get to the Internet. Which of the following is the cause of the problem? A. Faulty cable on the workstation B. Wrong host name on the workstation C. Wrong WINS on the workstation D. Incorrect IP address assigned to the workstation Answer: B
  22. A network technician is installing a series of three access points to cover the entire wing of a building. Each access point has a wired connection and 8
  02.11g is being used for the wireless transmission. Which of the following channels should be used for the access points? A. Channels 1-6-11 B. Channels 1-3-5 C. Channels 7-11-1 D. Channels 2-4-6 Answer: A
  23. Which of the following network devices operates on Layer 1 of the OSI model? A. Hub B. Switch C. Router D. Bridge Answer: A
  24. Which of the following are forms of gigabit Ethernet that require the use of fiber optic cables? (Select THREE). A. 1000Base-CX B. 1000Base-TX C. 1000Base-SX D. 10Base-T E. 1000Base-T F. 1000Base-LX Answer: ACF
  25. Given the following routing table entries, which of the following will the next-hop address be for a packet destined for the address 1
  92.1
  68.
  1.203? Network Address
  0.
  0.
  0.0 Subnet Mask
  0.
  0.
  0.0 Next Hop Address
  77.
  0.
  5.5
6/8
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1
  92.1
  68.
  0.0 1
  92.1
  68.
  1.0 1
  92.1
  68.
  1.0 A.
  77.
  0.
  5.5 B.
  40.
  40.
  0.254 C.
  66.
  40.
  90.121 D.
  72.
  40.
  91.1 Answer: D
2
  55.2
  55.
  0.0 2
  55.2
  55.2
  55.0 2
  55.2
  55.2
  55.127

  66.
  40.
  90.121
  72.
  40.
  91.1
  40.
  40.
  0.254

  26. Which of the following is the default port for telnet? A. 20 B. 21 C. 22 D. 23 Answer: D
  27. Which of the following protocols would a multilayer switch use to learn the IP address of a directly connected device? A. ARP B. BOOTP C. Inverse-ARP D. DNS Answer: A
  28. A user is unable to connect to the network. A network technician is able to determine that there is a problem on the switch. All other users on that switch are able to connect successfully to the network. Which of the following is a probable cause? A. Switching loop is occurring on the switch. B. Wrong subnet mask on the switch. C. Incorrect SNMP settings on the switch. D. Port is misconfigured on the switch. Answer: D
  29. A network administrator of a company has many branch locations each using a subnet mask of 2
  55.2
  55.2
  55.2
  24. Which of the following dynamic routing protocols should be used? A. IPv6 B. RIP C. IGRP
7/8
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. RIPv2 Answer: D
  30. Which of the following will list the destination MAC addresses? A. ping B. dig C. nbtstat D. arp Answer: D
8/8
  •  
 

相关内容

Itrenzheng 最新CompTIA Network+ N10-003认证题库

  http://www.itrenzheng.comThe safer , easier way to help you pass any IT exams.Exam: N10-003Title: CompTIA Network+ (2007 Edition) ExamVersion : Demo1/8The safer , easier way to help you pass any IT exams.1. 221.17.101.223/28 is an example of which ki ...

Itrenzheng H3CNE GB0-190认证题库

  http://www.itrenzheng.comThe safer , easier way to help you pass any IT exams.Exam: GB0-190ChineseTitle: ConstructionSmall-andMedi um-SizedEnterpriseNetworkVersion : Demo1 / 12The safer , easier way to help you pass any IT exams.1. A. B. C. D. Answer ...

IT认证题库网CompTIA 220-701认证题库

  http://www.itrenzheng.comThe safer , easier way to help you pass any IT exams.Exam: 220-701Title: CompTIA A+ Essentials (2009)Version : Demo1/7The safer , easier way to help you pass any IT exams.1. Which of the following types of portable media offe ...

IT认证题库网CompTIA 220-702认证题库

  http://www.itrenzheng.comThe safer , easier way to help you pass any IT exams.Exam: 220-702Title: CompTIA A+ Practical Application (2009 Edition)Version : Demo1/7The safer , easier way to help you pass any IT exams.1. A system powers on, begins POST, ...

计算机网络06(Computer Network)

  6 网络互连 主要内容(1)网络互连概述 ) (2)网络互连部件 ) (3)转发器 集线器 )转发器/集线器 (4)网桥 交换器 )网桥/交换器 (5)路由器 ) (6)网关 )16.1 网络互连概述 网络互连的目的: 网络互连的目的:将两个或者两个以上具有独立自治能力的 计算机网络连接起来,实现数据流通, 计算机网络连接起来,实现数据流通,扩大 资源共享的范围,或者容纳更多的用户. 资源共享的范围,或者容纳更多的用户. 网络互连包括同构网络,异构网络的互连, 网络互连包括同构网络,异构网络的互 ...

The secret world of the Shanghai Fairies

  《海 上 精 灵 》The secret world of the Shanghai Fairies选题概念? 定位 定位??《海上精灵》是一本原创魔幻儿童小说。例 如,著名魔幻小说《百年孤独》、《哈里?波特》系列 丛书。本书以童话故事为主线,穿插生动的绘画及有 趣的实用生活信息。强调读者互动。 ? 意义 意义??通过童话故事传达一些生活、人生的哲理。 旨在广大中小学生中倡导一种现代、健康的生活方式。可行性? 目前,儿童小说类市场前景看好。前几年的《哈利?波 特》、《鸡皮疙瘩》占领中国少儿图书市 ...

英语图片wanzheng

  Receptionist: Good Morning ( Afternoon& Evening ) , Haiqing Hotel& Reception. How may I help you? 早上好,海情大酒店&前台,有什么可以为您服务的吗? Guest: I would like to book a room in your hotel. 我想要订一间房间.Laundry Dept. 洗衣部Purchasing Dept. 采购部Accounting Dept 财务 ...

[2010\\\_6\\\_20]The human-genome project人类基因组项目 - 专题 Special Reports - 经济学人 经济学人经济学家

  [2010.6.20]The human-genome project人类基因组项目 - 专题 Special Reports - 经济学人 经济学人|经济学家 - Powered by Discuz!注册成为ECOer 登录 每周选题新手报到公告栏通天塔各地联谊搜索Blog默认blue风格jeansfashionfervorgreenwalluchome2009christmas私人消息 (0)公共消息 (0)系统消息 (0)好友消息 (0)帖子消息 (0)应用通知 (0)应用邀请 ( ...

《政治理论》试题 zhengj5

  中共山东省委党校 2005 年专业理论研究生入学考试专业名称 :政治经济学、科学社会主义 考试科目 :政治理论 注意事项:1 、本试卷有 4 道大题(共 15个小题) ,满分 100 分。 2 、本试卷属试题卷,答题另有答题卷。答题一律答在答题卷上,答 在该试题卷上或者草稿纸上均无效。要注意试卷整洁,不要乱涂 乱划;不得在答题卷上作任何标志。 3、须用蓝、黑钢笔或圆珠笔答题,其他均无效。(每小题 一、名词解释: 每小题 3 分,共计 15 分) 名词解释: ( 1、生产力 2、瓦窑堡会议 3、 ...

zhongguoyanjiusheng

  首页 信息公告 考研资讯 硕士专业目录 博士专业目录 院校信息 在线咨询 网上报名 网报公告 网上调 剂? ? ? ? ? ?资讯: 资讯: 研招动态 政策导航 院校招生 推免院校 报考: 报考: 网上报名 网报指南 招生简章 院校政策 专硕: 专硕: 专业硕士 专硕类别 MBA 招生 同等学力 复习: 复习: 公 共 课 专 业 课 经验交流 考研大纲 考后: 考后: 资 格 线 自 划 线 复试指导 调剂指南 链接: 链接: 学信档案 校园志尚 港 澳 台 政法招生? 2011 年博士专业目 ...

热门内容

牛津小学英语5A教学反思

  ★清华大学★英语系学生测试使用。专为中小学生英语量身定做。 清华大学★英语系学生测试使用。专为中小学生英语量身定做。 中小学生英语量身定做官方网站:http://qinghua.yeryy.com/清华大学英语教授研究组提供牛津小学英语 5A 教学反思Unit 1本课的重点是学习. 不仅要学习 There be 的肯定句, 还要学习它的一般疑问句还有回答. T here be 结构的肯定句在 4b 中已经学过,因此,在上新课之前要先复习一下.在学生对 T here be 结构的肯定句已经掌握了的 ...

选择自己喜欢的专业还是热门专业

  选择自己喜欢的专业还是热门专业? 看看这个艺术类高考状元,怎样做艺考这道选择题 七月,毕业季,离别季,亦是选择季。对于刚结束高考的考生来说,究竟是选择一个自己 喜欢的专业,还是“迁就”热门专业,这是必须面对的选择题。而在这个季节里,全国许多 美术培训机构也开始了新一轮的招生。这些准艺考生们,是否怀揣着一颗对艺术真诚的心, 努力接近自己的理想,还是为了所谓的高考捷径,迷失了方向? 人生的选择有很多种,忠于自我的选择,往往会成就一个梦想。去年的这个时节,就读 于杭州市学军中学的刘思弈,走进了杭州鼓楼 ...

六年级下册英语期末试卷试题

  六年级下册英语期末试卷试题一.写出下列字母的左邻右舍 :10\% 1. 4. Dd Rr 2. 5. Hh Xx 3. Ll二.根据元音字母的读音,找出发音相同的单词:5\% ( ( ( ( ( )1. Aa )2. Ee )3. Ii )4. Oo )5. Uu A. cap A. bed A. nice A. home A. uncle B. map B. meet B. his B. long B. hungry C. name C. red C. pig C. dog C. sun D. ...

2009年05月江苏省淮安市最新企业名录数据库(二次开发)

  单位名称 电话 移动电话 淮安市清浦区黄码京华康织造厂 86 0517 83884909 13952371769 苏州艾士工贸有限公司淮安办事处 86-517-66726589 13814879330 江苏省淮安市博里镇商联超市 86-0517-85281540 江苏辉远相册耗材批发中心 86-0517-83643193 13357971299 淮安市文瑞翻译服务有限公司 86-0517-83112202 13818333629 王吉瑞 (个体经营) 86-0517-82610391 13625 ...

2008年度教科研成果一览表(1)

  2008 年度教科研成果一览表著作出版孙建军语文对话教学2008.5复旦大学出版社ISBN978-7-309-0602 2-5/G2008 年发表论文一览表作者 薛萍 滕晓艳 篇 名 多媒体技术辅助化学课堂教学优势的实证分析 由“文章不如我,造化不如他”谈化学新教材 实施策略 盛忠诚 田家娟 田家娟 田家娟 秦小萍 杨冬艳 孙建军 王诗锋 陈维铭 蒋星 “氯气的生产原理”课堂教学的几点心得 班级合作组的实施与思考 选修物理的出路在哪里? 高中物理教学艺术 画出最丑的萨班哲 作文写作何必舍近求远 ...